Selecciona el teu idioma:

Com funciona

Coneix com funciona el Xec Regal

Quan obsequies amb un Xec Regal de balnearis.cat estàs oferint molt més que un servei termal. Estàs donant l'oportunitat d'escollir entre una àmplia varietat de serveis de salut i benestar termal en els millors balnearis de Catalunya. Una experiència que va més enllà d'un simple detall, amb un xec termal, estàs obsequiant vida.

On puc fer ús del Xec Regal

El Xec Regal està obert a poder-se utilitzar en qualsevol dels diferents balnearis membres de l'Associació Balneària de Catalunya. L'objectiu de l'Associació és donar suport als seus membres per tal que tots ells puguin mantenir uns estàndards de qualitat del més alt nivell pel que fa a tots els serveis relacionats amb les aigües termals.

Veure els balnearis associats
Els Serveis Termals que oferim

Els diferents serveis i preus que s'especifiquen en els xecs regal són orientatius. Cada Centre Termal té definits els seus preus segons les característiques del seu establiment i les seves propostes hoteleres, gastronòmiques i termals. Per tant, un mateix servei pot tenir un cost diferent a cada balneari.

associació balnearia

Gaudeix-lo a qualsevol Balneari de l'Associació de Balnearis de Catalunya. Qualitat assegurada!

100% digital. Tindràs el teu Xec Regal en el temps que triga a arribar el correu

Podràs escollir entre un ventall amplíssim de serveis Termals de salut i benestar. Gaudeix-los!

associació balnearia
Com funciona
  • El Xec Regal té un valor en euros que es pot descomptar per qualsevol servei termal dels diferents balnearis de l'associació balneària.
  • Es tracta d'un Xec virtual que s'enviarà a la persona que l'hagi adquirida a través d'un correu electrònic.
  • El Xec tan sols es podrà fer servir per reserves directes a qualsevol dels balnearis de l'associació. Caldrà fer una reserva telefònica o via correu electrònic directament a l'establiment.
  • El Xec es farà servir com a mètode de pagament.
  • En el moment de fer l'estada o tractament s'haurà de portar físicament el xec regal. El xec té un codi que és el que s'haurà de donar en el moment de fer la reserva.
Tingues en compte

La despesa del valor del Xec es farà en una sola reserva i no es podrà retornar els diners que no es facin servir.

El servei es bescanviarà utilitzant el codi que apareix en el Xec. Per tant, tot i que el Xec sigui nominatiu, qualsevol persona podrà fer-ne ús.

El Xec Regal té una validesa de dotze mesos des de la data de compra.

Tens dubtes?

Truca'ns al 938 604 700

De dilluns a divendres de 08:00 a 15:00 hores